Doen & beleven

Activiteiten

Activiteiten

Er is altijd wat leuks te doen voor het hele gezin.

In het hoogseizoen worden de leukste activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Van ballonvluchten en kinderspelen tot bingo en dansen met live muziek. Aan activiteiten en gezelligheid geen gebrek!
Voor de kids

Voor de kids

Een werkelijk speelparadijs voor kinderen.

Hier worden herinneringen gemaakt voor het leven! Klimmen en klauteren in de speeltuin, dansen op live muziek, meedoen aan de kinderbingo en eindeloos waterplezier beleven. Dat is pas vakantie vieren.
Waterplezier

Waterplezier

Op onze camping omgeven door water

Lekker opwarmen op ons privéstrand en heerlijk afkoelen in het heldere water van de Rhederlaag. Varen, windsurfen, zwemmen of vissen. Het is dé plek voor echte waterliefhebbers.

Omgeving

Omgeving

Trek de schitterende natuur in.

Neem de fiets mee of trek uw wandelschoenen aan. U kampeert namelijk aan de rand van het schitterende Nationale Park De Veluwe. Fiets langs prachtige uiterwaarden, wandel door uitgestrekte bossen of ontdek de gekleurde heidevelden.
Dagjes uit

Dagjes uit

Een dagje uit in de omgeving van onze camping

Een leuke dagtrip is snel gemaakt vanaf onze camping. De omgeving is namelijk ontzettend rijk aan leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Ga op wereldreis in Burgers Zoo, ontdek een van de schitterende kastelen in de buurt of bezoek een van omliggende de musea.
Fietsverhuur

Fietsverhuur

Huur een fiets bij de receptie en ontdek de omgeving

Maak je verblijf op onze camping compleet met een fietstocht door de prachtige Veluwe. Huur een van onze 4 rode standaard fietsen bij de receptie en ontdek de mooie routes die vanaf de camping starten.