Een dagje uit in de omgeving van onze camping

Dagjes uit

Een leuke dagtrip is snel gemaakt vanaf onze camping. De omgeving is namelijk ontzettend rijk aan leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Ga op wereldreis in Burgers Zoo, ontdek een van de schitterende kastelen in de buurt of bezoek een van omliggende de musea.

Burger's Zoo

Burger's Zoo

Maak een onvergetelijke wereldreis in Burger's Zoo. Ontdek het leven onder water, spot de meest exotische vogels of neem een kijkje bij de indrukwekkende tijgers in de Burger's Rimba.
Winkelen in Arnhem

Winkelen in Arnhem

Een dagje winkelen doet u natuurlijk in het nabijgelegen Arnhem. Met talloze winkels, restaurantjes en terrasjes kunt u hier een gezellige dag doorbrengen.
De Spelerij

De Spelerij

Neem de kinderen mee naar de leukste speeltuin van de regio. Kinderen kunnen hier helemaal los gaan. Varen met een vlot over het water, skelteren op de skelterbaan of zo hoog mogelijk klimmen in de klimtoren.
Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth

Leer meer over de geschiedenis bij het indrukwekkende kasteel Doorwerth. Loop over de wandelpaden in de schitterende tuinen en aanschouw een van de tentoonstellingen in het kasteel.
Het Openluchtmuseum

Het Openluchtmuseum

Duik een dagje de geschiedenis van Nederland in bij het Openluchtmuseum. Leuk en leerzaam voor jong en oud! U leert hier van alles over de Nederlandse cultuur en historie.
Nederlands Wijnmuseum

Nederlands Wijnmuseum

Maak kennis met de geschiedenis van wijn in het Nederlands Wijnmuseum. Dé plek voor een complete wijnbeleving. Leer alles over wijngaarden, wijnstokken, de oogst en productie van wijn.